UrBeautiful

één plek voor schoonheid en ontspanning

Onze behandelingen

Bio tanden bleken & tand kristal

Onze formule is voorzien van kokosolie en sodium bicarbonaat. Dit maakt het voor ons mogelijk om veilig & verantwoord tanden te bleken.
U mag niet tanden bleken als u:

  • Zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Medicijnen gebruikt die reactie geven met licht

Kronen, facings en vullingen in de voortanden kleuren mee tot de kleur die ze zijn (omdat deze ook verkleurd kunnen zijn.) Ze worden niet witter dan de kleur die ze zijn. Eventuele vullingen kunnen na het bleken door uw tandarts aangepast worden op de kleur van het gebit.

Basic1 sessie van 20 minuten bleken.€15,00
Refresh smile3 sessies van 20 minuten bleken.€45,00
Fresh5 sessies van 20 minuten bleken.€75,00
Happy smile7 sessies van 20 minuten bleken.€105,00
Forever smile 9 sessies van 20 minuten bleken.€135,00
Tand kristal €20,00

Tanden bleken is ook als duo behandeling mogelijk

Massages

Gezichtsmassage 20 minuten €20,00
Rug massage 25 minuten €25,00
Shiatsumassage gelaat30 minuten €30,00

Wimpers & wenkbrauwen

Wimpers verven30 minuten€12,50
Browtreatment 60 minuten€22,50
Hennabrows 60 minuten€30,00
Wenkbrauwen waxen/epileren30 minuten€13,50
Wenkbrauwen verven20 minuten€10,00
Lash lift60 minuten
excl.verven
incl.verven

€40,00
€45,00

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld. Het resultaat hiervan blijft gemiddeld tot wel 6 weken zichtbaar.  De behandeling wordt afgesloten met een 3d gold filler en een keratine/collageen laminator, dit verzorgt en stimuleert de wimpergroei.

Wij werken met de producten van Mrs Lashlift die dierproefvrij en vegan zijn.

Waxen

Wij waxen met de producten van lycon. De wax bevat een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten waaronder Roos en Kamille. De producten zijn niet getest op dieren en van zeer hoge kwaliteit. Verwijderd moeiteloos stugge en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. De huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Waxen onderbenen 30 minuten€35,00
Waxen bovenbenen45 minuten€40,00
Waxen onderarmen30 minuten€20,00
Waxen bovenlip15 minuten€7,50
Waxen bovenlip & kin20 minuten€13,50
Waxen kin15 minuten€7,50
Waxen hals 15 minuten€8,50
Waxen rug30 minuten€45,00
Waxen hele gezicht30 minuten€30,00
Waxen oksels20 minuten€20,00
Waxen bikinilijn45 minuten€30,00

Tattoo’s

Ook voor tattoo’s kunt u bij onze tattoo artiest Karin terecht. Een tattoo is permanent, daarom nemen we graag de tijd om tot een goed eindresultaat te komen waarbij de klant voorop staat. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen, maak dan vrijblijvend een afspraak. Samen kunnen we gaan kijken wat er mogelijk is en eventueel kan er een schets voor u gemaakt worden.

Werkwijze
Een tattoo is een persoonlijk iets. Een tattoo moet passen bij de persoon, goed passen op het lichaam en uniek zijn. Om tot een dergelijk ontwerp te komen is het handig om een goed idee te vormen van wat u wilt. Om een goed beeld te krijgen van wat u mooi vindt kunt u zelf afbeeldingen en tekeningen meenemen (ook als u totaal geen tekentalent hebt). Het geeft mij een idee waaruit te kunnen starten en in welke richting ik het ontwerp kan sturen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Hierdoor heb ik alle tijd voor u om te bespreken wat u graag wilt en wat  de mogelijkheden zijn. De eerste afspraak is uiteraard altijd vrijblijvend. Mocht u om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn de gemaakte afspraak na te komen dit graag doorgeven uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Als u niet op uw afspraak komt of deze niet tijdig afzegt dan wordt er €25,- in rekening gebracht.

De plek waar de tattoo zal moeten komen zullen we bespreken. Het is namelijk mogelijk dat de tattoo niet op de gewenste plek past.
Aan de hand van alle benodigde informatie kan ik een prijs bepalen of een indicatie geven. Vervolgens kunt u er eerst nog even over nadenken of u maakt gelijk een afspraak zodat ik een tekening kan gaan maken.

Bij het maken van de afspraak van het zetten van de tattoo vraag ik een aanbetaling;
Voor kleine tattoos €50,- en grote tattoos vanaf €100,- (deze worden op de laatste afspraak verrekend.) Begrijp dat ik voorafgaand aan uw afspraak tijd in u investeer. De aanbetaling is om dit te compenseren. Aanbetalingen worden NIET terug betaald.

Uw aanbetaling zal ook vervallen indien u korter dan 48 uur van tevoren de afspraak afzegt of verzet. Helaas kan er geen rekening gehouden worden met uw overmachtssituatie waardoor ik blijf zitten  met een lege stoel voor de gereserveerde tijd.

Tekeningen blijven in het bezit van de studio, ook als u besluit het niet te nemen.

Dan breekt de grote dag aan.
LET OP!! 24 uur voor het tatoeëren geen alcohol, drugs of pijnstillers gebruiken. Het is heel erg belangrijk om voor de afspraak goed te eten en te rusten.
Alle informatie over de nazorg zullen besproken worden nadat de tatoeage is geplaatst en is afgeplakt. Hiervan krijgt u ook een omschrijving mee, zodat u een geheugensteuntje hebt en uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

Het controleren en het eventuele bijwerken van de tattoo is belangrijk. U kunt binnen 2 maand na het zetten de tattoo kosteloos laten bijwerken. Komt u na 2 maanden om deze te laten bijwerken dan  zullen er kosten in rekening gebracht worden. Komt u niet op de bijwerkafspraak of belt u deze niet 48 uur voor afspraak af dan vervalt de garantie. Wilt u de tattoo alsnog bij laten werken dan wordt hier minimaal €50,-  starttarief voor in rekening gebracht.

 

 

(Voor meer informatie of het inzien van Karin`s porfolio klik op de link hieronder)

https://www.tattoostudiocoevorden.nl/