Met ruim 20 jaar ervaring heeft Rejuvi voor elke huidtype en huidaandoening een oplossing. Tegen o.a. acne, rosacea, pigmentvlekken en de extreem droge huid.

Met een huidverbeterende behandeling helpen wij u ongeacht uw leeftijd aan een mooie, stralende huid.

Een huidverbeterende behandeling is zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld last heeft van o.a acne, rosacea, pigmentvlekken, fijne rimpels en lijntjes en de extreem droge huid.

In onze salon wordt er gewerkt met de puur natuurlijke en hoogwaardige producten  van Rejuvi.

Rejuvi is een unieke professionele verzorgingslijn die ontstaan is door dr. Cheng, dr. Frust en huidtherapeute Evetson. Doctor Wade Cheng heeft verschillende belangrijke patenten op scheikundige formules, die gebruikt worden in de moderne cosmetica, op zijn naam staan.Doctor Arthur Furst is internationaal erkend als wetenschapper vanwege zijn bijdrage aan de toxicologie en voor kankeronderzoek.

Vooral het belang van Vitamine A (tegen huidkanker), het ontgiften en normaliseren van de huid waren de eerste doelen. Vitamines helpen huidveroudering tegen te gaan en beschermen de huid tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Bij het ontwikkelen van de producten is er gebruik gemaakt van kruidenleer, dermatologie, moderne technologieën en biochemie. Bovendien worden er traditionele oriëntaalse schoonheidsgeheimen, zoals parelpoeder, ginseng en fruitzuren toegepast, die al 5000 jaar door Chinezen worden gebruikt in de huidverzorging. Hierdoor is de  behandeling er altijd op gericht de natuurlijke balans van de huid terug te brengen of te behouden. Zo krijgt men weer een natuurlijke schoonheid.

Met ruim 20 jaar ervaring heeft Rejuvi voor elke huidtype en huidaandoening een oplossing. Tegen o.a acne, rosacea, pigmentvlekken en de extreem droge huid.

Als we praten over de kwaliteit van een verzorgingsproduct,  gaat het niet alleen om de ingrediënten/werkstoffen. De goede kwaliteit en de concentratie van die ingrediënten, maar ook de zuurgraad van een product, zijn de belangrijkste ingrediënten!

De producten zijn vegan en niet op dieren getest. De vitaminecomplexen die gebruikt worden zijn stabiel en van hoge kwaliteit.

Rejuvi maakt gebruik van de meest zuivere en hoogwaardige werkstoffen/ingrediënten die er momenteel op de markt zijn. Daarnaast zijn de concentraties vrij hoog, hierdoor is een goed advies nodig. Zo bereik je meer dan met menig ander product.

Rejuvi werkt niet met standaard lijnen voor bijvoorbeeld de droge, gevoelige of vette huid. Wij gebruiken ‘formula’s’ en vele (vitamine) complexen. Bij U r Beautiful wordt gekeken naar welke werkstof uw huid nodig heeft op dat moment en passen hier de behandeling op aan. Op deze wijze verbeteren wij de huid directer/effectiever. Of houden  de jonge huid gezond en optimaal.

Wilt u meer weten over uw huidtype en hoe u deze het beste kunt verzorgen?

U r Beautiful
U r Beautiful
U r Beautiful

Anti androgene aanpak

Deze acne behandeling remt effectief het teveel aan mannelijke hormonen door een speciale combinatie van organische zuren, zink en vitaminen.

€ 45,00

Acne tough

Deze innovatieve en effectieve behandeling tegen acne is bedoeld voor de hardnekkige acne die op andere acne behandelingen niet voldoende heeft gereageerd.

€ 55,00

Pore reduction treatment

Grove poriën, die vaak worden geassocieerd met een vette huid, geven de huid een ruw, grof en pokdalig aanzien. Rejuvi combineert een aantal producten om doelgericht een verbetering te krijgen bij deze vervelende huidconditie.

€ 55,00

45 min.

Relaxing treatment

Deze behandeling is voor elk huidtype. De behandeling wordt aangepast op de huidconditie van jou huid. Er wordt een combinatie gemaakt van onze huidverbeterende Rejuvi producten om doelgericht de huidconditie te verbeteren.

€ 60,00

50 min.

Rosacea treatment

Rosacea is een veelvoorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Tijdens de behandeling wordt de roodheid gekalmeerd en de huid conditie verbeterd.

€ 60,00

50 min.

Intensive Rejuvenation treatment

In deze behandeling maken we gebruik van sterke anti-aging producten die op een geheel eigen wijze de huid, de fijne lijntjes en rimpeltjes aanpakken. De huid word diep gehydrateerd door het inbrengen van hyaluronzuren en vitaminen.

€ 75,00

45 min.

Acne treatment

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening van de talgklier met o.a meeëters (comedonen), papels (pukkels) pustels (puisten) en nodus (bulten of ontstekingen). Acne kan in verschillende vormen en maten voorkomen op gezicht, hals, borst en rug.

Hoe ontstaat acne?

De oorzaak van acne ligt aan verschillende factoren. Een overmatige productie van mannelijke hormonen produceren een teveel aan talg, welke de poriën kan verstoppen en zo acne en puisten veroorzaakt.

Naast het mannelijk hormoon komt er nog een hormoon vrij namelijk cortisol: dit is een stresshormoon, net als adrenaline. Adrenaline is van korte duur terwijl cortisol een langere werking heeft. Door stresshormonen wordt je hartslag verhoogd. Omdat je hartslag verhoogt, kan zuurstof sneller rondgepompt worden door je lichaam. Je bloedsuikerspiegel gaat omhoog, waardoor je meer kunt presteren. Te lang stress ervaren heeft een nadelig gevolg op de huid. Het immuunsysteem speelt een grote rol bij het remmen van de ontstekingen en het bevorderen van herstel, dus bij teveel stress werkt je immuunsysteem niet optimaal en krijgen ontstekingen meer de kans. Zo af en toe een beetje rust en ontspanning is dus zeker aan te raden!

Ook voeding speelt een rol bij het ontstaan van acne. In de salon kunnen wij verder adviseren over welke voeding acne kan triggeren en je dus beter kunt vermijden.

De behandeling

De acne behandeling remt effectief het teveel aan mannelijke hormonen door een speciale combinatie van organische zuren, zink en vitaminen. Hierbij streven wij ernaar de huid te verbeteren zonder littekens te creëren. De acne behandeling maakt het mogelijk een verbetering van 85% tot 95% te behalen, zonder medicatie!

In het begin zal de acne behandeling wekelijks plaatsvinden, zodat we de acne onder controle krijgen. Voor het bestrijden van acne is het volgende kuurverband aanbevolen:

Acne thuis producten

Om het proces te versnellen is het naast de behandelingen heel belangrijk om thuis ook de goede producten te gebruiken. Onze huid heeft veel talg om de huid soepel te maken, daarom maakt de huid gedurende dag veel talg aan. In plaats van dat de talg via de poriën uit de huid gaat blijft bij acne de talg opeen gehoopt zitten in de porie. Door middel van de producten ook thuis te gaan gebruiken zorg je ervoor dat de huid het natuurlijke proces weer terug krijgt. Wij adviseren producten  die aangepast worden op uw huid conditie zodat u het snelste resultaat zult ervaren!