UrBeautiful

één plek voor schoonheid en ontspanning

Permanente make-up behandeling informatie

Met iedere nieuwe klant wordt eerst het Informed Consent(IC) doorgenomen. Dit is een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat Permanente Make-Up in enkele gevallen wordt afgeraden.

Een nieuwe behandeling bestaat uit twee sessies, met een tussenperiode van tenminste vier weken. Door laagje over laagje te werken wordt het mooiste resultaat gecreëerd. Op deze manier kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. Bij de eerste behandeling wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen. Het pigmenteren begint pas nadat de vorm en kleur volledig naar uw wens zijn en de huid verdoofd is met een verdovende crème. De nabehandeling die daarop volgt zal het resultaat compleet maken. Per behandeling kunnen altijd veranderingen aangebracht worden in vorm en kleur.

Direct na de behandeling is het resultaat iets donkerder dan het eindresultaat.  Door natuurlijke cel vernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 50-80% af en na een periode van 3 tot 4 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 4 a 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.

Na de behandeling krijgt u een formulier met nazorginstructies en een verzorgingscrème mee naar huis. De nazorginstructies dient u nauwkeurig op te volgen. Indien u deze goed naleeft, zult u vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal uw huid zich zonder problemen herstellen.

Hoe lang blijft permanent make-up aanwezig?

Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft Permanent Make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft dan ook te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, invloed van Uv-licht, uw levenspatroon, de zuurgraad van de huid, medicatie evenals uw afweersysteem.

In de meeste gevallen blijft Permanent Make-up jarenlang goed zichtbaar.

Is permanent make-up veilig?

Er wordt uitsluitend gewerkt volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

Bij zwangerschap of borstvoeding kan er geen behandeling plaatsvinden.

Bij een eyeliner behandeling dienen de lenzen uit te zijn. Houdt er rekening mee dat de lenzen een paar dagen niet gedragen kunnen worden. 72 uur na de behandeling mogen de lenzen weer in. Let op; gebruik hiervoor alleen steriel water en geen zoutoplossing!

Door middel van het langdurig dragen van harde lenzen in combinatie met siliconenvloeistof, kan het zijn dat de eyelinerpigment niet goed zal pakken.

Er wordt niet behandeld als er extensions op de wimpers zitten. Bij langdurig gebruik van wimper-extensions kan een eyeliner niet gezet worden. De lijm die gebruikt wordt voor de wimper-extensions zal in de huid gaan zitten waardoor het eyelinerpigment niet goed zal pakken. De extensions moeten daarom minstens 6 weken er af zijn geweest voordat er een lijntje geplaatst kan worden.

Wij raden sporten op de dag van de behandeling af.

Kortom plan u behandeling goed

Wanneer een behandeling plaats zal vinden mag de huid niet bruin zijn. Indien dit wel het geval is zullen we een nieuwe afspraak in plannen. Een pigment zal immers donkerder genezen in een zongebruinde huid. Aan te raden is 2 tot 4 week voor en na de behandeling uit de zon te blijven.

Bij huidtype I en II – dames met rood haar en lichte blondines – kan de huid na de behandeling wat meer opgezet worden en wat roder zijn. Het pigment kan daardoor soms wat moeilijk pakken waardoor er meerdere behandelingen nodig zullen zijn.

Tenslotte is het belangrijk dat botox behandelingen 2 weken voor of na de behandeling uitgevoerd worden.

Permanente make-up

Powder brows inclusief 1 nabehandeling binnen 8 weken€285,00

Touch up binnen 12 maand

Wenkbrauwen €110,00
Een eventuele 3de nabehandeling (binnen 12 weken)€50,00
Wenkbrauwen bij een voor ons nieuwe klant vanaf€125,00

Na 12 maand (tot 2 jaar) 20% korting op de normale prijs! permanente make-up (bijv: hairstroke wenkbrauwen normale prijs! €  285,00  – 20% korting = €  228,00)